perjantai 28. joulukuuta 2012

.118 Halpa-Hallin irtokarkit

Kuopioon on avattu joulukuussa Halpa-Halli ja nyt vasta tsekkasin sen irtokarkkivalikoiman. Joulusuklaaähkyn takia pussiin tarttui vain kolmea karkkia, mutta kerrotaan nyt edes niistä.

Kilohinta karkeilla oli varsin kohtuullinen ja amatöörimäisesti pussissa oli alle 300 g karkkia. Omituista. Ehkä tämä enteilee hyvää karkkilakkoa ajatellen?

Ekana karkit joiden takia menin koko kauppaan eli lakritsiset Rollot! Uuu! En oo nähny vuosiin Suomessa näitä. Ai että nää on hyviä! Sitkaita, ei niin kirpeitä kuin  Lidlin toffeet ja kovia. Tämmöistä pitää olla toffeen! Nää on parempia kuin Rollon kermatoffeet, ne punaiset. Oon vähän rakastunu. <3

Joulusuklaiden jälkeen piti saada myös hedelmäkarkkia ja nää perinteiset marjakarkit on ihan parhautta! Vähän niinkuin viinikumin ja marmeladin sekoitus. Maistuvatkin toki hyvälle, ei liian esanssiselle, mutta kuitenkin voimakkaalle. En osaa päättää maistuuko tumma ja vaalea marja erilaisille. 

Viimeiseksi huomasin hyllyssä myös Chewitsejä! Makuja oli kaksi, keltainen Fruitsalad (wtf!?!?) ja punainen Strawberry. Keltaisissa maistoin etäisesti kirsikan eli en tykkää! Toffee ite on vaaleankeltaista ja kivikovaa. Muita makuja en suostu ees tunnistamaan tästä, mitäs maistuu kirsikalle! Mansikka taas on vaaleanpunaista, pehmeämpää ja maistuukin paremmalle. Tulee ihan lapsuus mieleen. Semmoinen Hubbabubba-maku, tiiättehän.

1 kommentti:

Martina kirjoitti...

Aika säälittävä 272g ;) Oma (joulu)pussini oli sentäs vajaa 1,1kg :D