sunnuntai 13. tammikuuta 2013

.122 Tv Mix - the Voice of Finland special edition

Pah, ei karkkiuutuuksia saa tulla jo tammikuussa. Uhraudun kuitenkin ihan vaan yhteisen hyvän takia ja maistelen tän pussin. Kyseessä siis Tv mix-perheen uutuus, the Voice of Finland special edition. Pussi on aika pieni, 180 g. No, oikeasti ihan sopivan kokoinen pussi, ei mikään megamättö.


Pussissa oli neljää hedelmämakua, salmiakkikaloja, liitulakuja, vaahtosieniä ja suklaarakeita. Kuvassa on näköjään varmuuden vuoksi kaks punaista hedelmäkarkkia ja suklaaraetta...


Vaahtosieni on ihan se tavallinen, ei juuri minkään makuinen. Suklaarakeet ovat maissihöttöpalloja, ei pahoja. Ei niin kuivia kuin yleensä. Liitulaku on, no, liitulaku. Se perinteinen. Hedelmäkarkit taitavat olla Malacon Hyvää makumaasta-pusseista "lainattuja". Oikein hyvänmakuisia, hedelmäisiä. Mä tykkään hyvinkin paljon! Ehkä parhaita hedelmäkarkkeja mitä oon maistanut. Salmiakkikala on suolainen, mutta pehmeä rakenteeltaan. Tätäkin taitaa olla jossain muussakin sekoituksessa?

Kaikenkaikkiaan hyvä pussi! Tykkäsin kaikista karkeista. Pussikoonkin ollessa kohtuullinen, niin tää tarttuu ostoskoriin varmaan toistekin.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Postautoiveena olisi kiva jos arvostelisit niitä suomeen tulleita milka suklaita! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mist ostit ton karkkipussin?

Atolli kirjoitti...

Milkat on tulossa viikonloppuna.

VoF-pussin taisin ostaa Maxi-makasiinista, mutta näytti sitä olevan K-kaupassakin.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo pussi on muuten ihan törkeän hintainen, kun ottaa huomioon tavallista pienemmän koon.

Anonyymi kirjoitti...

Maistoin tänään tota tv mix voice of finlandiaa ja oli ihan hyviä karkkeja. Suosikkini olivat suklaamaissinaksut ja perinteiset liitulaut.
Miinus tästä pussista on toi korkea hinta kun 2 e pitää maksaa tästä 180 g pussista.