perjantai 25. tammikuuta 2013

.125 Pandan POP-pussit


Panda on innostunut oikein kolmella uutuus-pussilla heti näin alkuvuoteen. Jelly ja Fudge ovat 180 g pusseja, Crunchy 160 g. Kaikissa pusseissa on kolme makua.


Crunchy-pussissa on "maito-, tumma- ja valkosuklaalla kuorrutettuja rapeita vehnämallaspalloja." Vehnämallas ei kuulosta herkullisesta, mutta on yllättävän hyvää. Pallot on rapsakoita, mutta ei ihan niin kevyttä höttöä kuin yleensä tämmöiset pallerot. Oikein hyviä kaikki maut, ehkä tykkäsin vaaleammista enemmän kuin tummasta.


Fudge-pussissa on "valkosuklaa-, tumma suklaa ja maitosuklaapalloja lakritsi-, minttu- ja kermatoffeetäytteellä."  Tuosta hienosta mainoslauseesta voimme näppärästi rakennella seuraavat maut: Laku-valkosuklaa on ihanan suolainen, mutta makean valkosuklaan peittämä. Nami! Toffee-maitosuklaa taas on sangen köyhän makuinen. Ei maistunut oikein millekkään muulle kuin maitosuklaalle, joka ei edes se ole erityisen hyvää. Minttu-tumma suklaa on reippaan minttuinen. Tumma suklaa ja minttu sopivat oikein hyvin yhteen.

Jelly-pussissa on "maitosuklaa- tumma suklaa- ja valkosuklaapalloja mansikan, aprikoosin ja limen makuisella marmeladitäytteellä." Mansikka-maitosuklaa on aika tutun makuinen, varmaan ollut samaa jossain konvehtirasiassa. Ihan hyvää, maistuu mansikalle ja maitosuklaalle niinkuin pitääkin. Tumma suklaa aprikoositäytteineen on vähän aikuisempaan makuun. Kuvittelen maistavani tässä jonkun viinanmaun, mutta ei tässä semmoista oikeasti ole. Ehkä olen juonut joskus sacher-viinaa ja kuvittelen omiani. Valkosuklaa-lime kuulosti jo ennakkoon jännältä. En oikein tiedä onko tämä pesuaineen makuista vai hyvää. Ehkä päädyn pesuaineeseen. Omituista. Mutta on aina hyvä, ettei tehdä vain samalla kaavalla karkkeja eli plussa hyvästä yrityksestä. Valitettavasti ei vaan mulle oikein pudonnut.

Kaikki kolme pussia ovat ihan hyviä, mutta eivät kuitenkaan kirvoita mitään huikeaa ylistystä. Mutta maistamisen arvoisia ovat, mikäli maut yhtään tuntuu omilta.

Ei kommentteja: