tiistai 29. tammikuuta 2013

.128 Merkkari Mix

Vihdoin sain hyppysiini lehdissäkin puhutun uuden merkkaripussin. Pussi löytyi Lidlistä hintaan 1,59 €. Pussin koko on 180 g ja erikoista kyllä, pussi on paperia eikä muovia. Helppo repiä karkinhimoissaan auki.

Pussissa on hedelmä-, kola- ja salmiakkimerkkareita. Pöljää kyllä, vain salmiakit ovat muka-hienosti alkuperäisen mallisia (pyöreä lovettu, jossa on vain pääkallon kuva eikä numeroita). Mä en kyllä muista merkkareita semmoisina. Mun lapsuuden merkkarit oli isompia ja numerollisia. No, ihan sama muuten, mutta penskana oli parhainta syödä hedelmä- ja salmiakkiversio yhtäaikaa ja niissä piti olla sama numero. Kahdella vitosella sai toivoa. Eli näillä nyt ei toivoskella ja yhtäaikaa syöminenkään ei ole yhtä kivaa kuin ennen, koska hedelmä ja salmiakki ovat hiukan erilaisia kovuudeltaan ja paksuudeltaan.

Maultaan nää ovat tietty hyviä. Hedelmäversiot maistuvat voimakkaammin kuin muistelin. Ne perinteisen malliset salmiakit ovat niitä minun muistamiani numerollisia paksumpia ja pehmeämpiä, mutta maku on sama. Kolamerkkareita en muista aiemmin syöneeni ja ne ovatkin vähiten mun suosikkeja. Pussissa oli selvästi eniten salmiakkeja.

Tykkäsin pussista ja tulee varmasti ostettua uudelleenkin. Niin että kiitti vaan Fazer.


Ei kommentteja: