sunnuntai 3. helmikuuta 2013

.130 Ässä Pelix-pussi

No jo se nyt on kumma, kun ei kaupasta pääse ilman jotain uutuutta. Aina on jotakin ostettavaa. Voi minun karkkilakkoparkaani.Tällä kertaa mukaan Sittarista tarttui Ässä Pelix-pussi. Pussi on jumbokokoa, 350 g. Hintaa en painanut mieleeni.Pussissa on viittä laatua, 11 eri makua.
Salmiakkiristi on perus salmiakkia, aika suolainen eli hyvää. Parempaa kuin yleensä tämmöisissä pusseissa.
Pehmeät pelikortit, punainen ja vihreä, joissa on valkoinen toinen puoli ovat vähän tylsiä. Mä en erityisemmin tykkää näistä puolipehmoista, mutta kai näitäkin syö. Maistuvat ihan hedelmäisiltä.
Pyöreät hedelmärinkulat ovat myös aika voimakkaan makuisia. Kelta-punainen vihreä-punaista parempi. Vihreässä oli varmaan jotain sitrushedelmää ja oli vähän kirpakka.
Pelikortteja oli neljä makua. Vaaleanpunainen maistuu kookokselle. Vaikka kookoksesta tykkäänkin, niin en erityisemmin välitä siitä hedelmäkarkeissa. Viininpunainen on ehkä mustaherukkaa. Ihan ok. Vihreä on sitrusmainen, lieköhän lime tjtn. Keltaisen mausta en osaa sanoa. Hedelmäinen maku tämäkin.
Rulettinappulat, raidalliset. Yäk, mustavalkea maistuu kirsikalle. Punavalkeakaan ei ole hääppöinen.

Kaikenkaikiaan kuitenkin ihan hyvä sekoitus. Maut on vahvoja ja kohtuullisen selkeitä, ei halpiksen makuisia. Samaa  makulaatua kuin aiemmin testaamani Ässähässäkkä.


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko arvostella Duudsonit-karkit? :) Jos, sieltäpäin niitä siis löytyy. Niitä on neljä eri pussia.

Atolli kirjoitti...

Duudsonit käyn hakemassa ens viikonloppuna. Niitä näytti Sittarissa olevan.

atronii kirjoitti...

Pelejä harrastan vain satunnaisesti, mutta tuo uutuus kiinnosti. Salmiakkiristissä oli jotain tuttua, muistan ristin muotoisen makeisen varmaan Ässä Hässäkästä.

Anonyymi kirjoitti...

Juuri tässä maistelen kyseisiä karkkeja. Punainen vaahto ekana, tämmöiseksi karkiksi ihan jees...
Jes, odotan innolla duudsoneita! Niille aluksi tuhahdin, mutta kun katsoin sisältö kaupassa tarkemmin, niin woaah, ainakin ne kenenolikaan lakut ja kenentoisenolikaan pommit, ne salmiakit, vaikutti erittäin mielenkinitoisilta. Ja Jarpin peukut myös. Ja onhan ne Halvan, niin ei voi mitään ihan kuraa ainakaan olla. ;)

iksu kirjoitti...

Testasin nämä krapulassa. Maistuivat "eiliselle illalle". En taatusti osta toiste, jäi drinkkimakutraumoja, hyhhyh.

:P