keskiviikko 6. helmikuuta 2013

.132 Milka Caramel-levy

Milkan suklaita oli tullut Sittariin kaks lisää, riisisuklaa ja tämä ostamani Caramel. Riisisuklaan maistelen joskus myöhemmin. Ja hemmetti, taas minulta jäi hinta kattomatta. Oliskohan ollu vajaa 3 €.


Levyn koko on 250 g. Pakkaus kertoo suklaasta seuraavaa: "maitosuklaata, jossa täytteenä juoksevaa karamellikreemiä (19%) ilmavassa maitosuklaassa (40%)." Ainesluettelosta löytyy mm. minua aina riemastuttava "karamellisoitu sokeri".  Kuulostaa terveelliseltä ja on pakko olla hyvääkin.


Levyssä suklaa ei olekaan perinteisesti neliskanttisissa paloissa, vaan palloina. Aika herttaista, mutta vaikea syödä ja jakaa (no kuka nyt suklaitaan jakaisikaan...) Suklaa on aika vaaleaa ja makeaa. Makeus kuitenkin vielä triplaantuu sisällä olevan juoksevan karamellin ansiosta. Mmm, jopa niin makeaa, että en kovin monta palasta pystynyt syömään. Suklaa on ilmakuplasuklaata, jonka funktiota en ole vielä ymmärtänyt. Mitä järkeä on laittaa suklaaseen kuplia? Voisiko joku selittää sen mulle? No, ehkä se keventää tätä hiukan.

Mutta tämä toimii todelliseen makeannälkään. Parempaa lajissaan kuin esim. Pandan kukkakonvehdit. Laadukasta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tää suklaa on niin hyvää! ja sulla on tosi kiva blogi (:

iksu kirjoitti...

Tää on hyvää! Ah! Makian nälkään ei löydy tehokkaampaa tavaraa!