sunnuntai 24. helmikuuta 2013

.135 Tv mix POP-pussit

Ärrältä löysin kaks Tv mix-sarjan uutuuspussia. Kattelin kassalla, että pussit ovat isoja, mutta oudon kevyitä. Kotona vasta zoomasin tarkemmin ja voi tsiisös, noihan on vain 125 grammaisia!! Ja hintaa oli 3,50 €! Pussin koko on kuitenkin normaali Tv mixin koko eli aika iso. Prkl, tekis mieli nyt haukkua nämä ihan paskaks jo ihan periaatteesta. Ja joo, ymmärrän että popcorni painaa vähän, mutta ois näitä nyt enemmänkin mahtunut pussiin.

Mutta paatos sikseen. Pusseja on siis kaksi, Milk choco nut ja White choco strawberry. Ensimmäisenä mainitussa on "toffeepäällysteisiä popcorneja, belgialaista maitosuklaata ja pekaanipähkinän paloja." Eli siis toffeessa, pähkinässä ja suklaassa pyöriteltyjä poppareita noin niinku suomeks. No, onhan nää hyviä, ei voi mitään. Tosin ekan kökkäreen maistamisen jälkeen oli jo popparinkuorta hampaiden välissä. Aika paljon oli myös sipellystä pussissa, siitä miinusta.
Kuvassa siis kaikki mitä pussissa oli, yks hemmetin pikkutörpöllinen. PAHEKSUN!!

Toisessa pussissa oli "toffeepäällysteisiä popcorneja, belgialaista valkosuklaata ja mansikanpaloja." Eli sama idea kuin toisessakin, poppareita mausteilla. Nää oli tasalaatuisempia kuin maitosuklaapussin popparit, isompia ja ei niin paljon silppua pussissa. Hyviä nämäkin, ehkä näistä kahdesta parempia. Toffee oli tässäkin semmoista krokanttityyppistä kovaa sokeria ja suklaata aika vähän. Kuten arvata saattaa, toiste en osta ennen kuin maksavat euron pussi. Enkä ymmärrä mitä lisäarvoa tämmöisissä kuorrutejutuissa on jollain belgialaisella suklaalla. Ihan sama näiden suklaamäärillä vaikka suklaa ois ihan halpista.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauheeta rahastusta!

Anonyymi kirjoitti...

ite ostin lähi valtsusta alle 3€ jotain 2,95 tais maksaa, mutta on kyllä kieltämättä vähän tavaraa pussissa.

Anonyymi kirjoitti...

Lähikaupassa oli näitä valkosuklaa-mansikkaversioita 0,50€/pussi. Ostin saman tien viisi pussia, viimeinen käyttöpäivä on viikon päästä mutta tuskinpa nuo vanhenevat kovinkaan pahasti. Ihan hyviähän nuo on, mutta kolmea euroa en todellakaan maksaisi.